Keldby Camping – Møns hyggeligste campingplads

Hele pladsen er plan, og omringet af høje hække, så der er læ ved alle pladserne.
Der er fem veje, og alle veje fremstår med gammel beplantning. Træer, buske, stauder og andre flotte blomster.
Vi har mange kirsebær og æbletræer, og I er alle MEGET velkomne til at spise al den frugt I orker.

Og med kun 5 km. til Stege og 15 km. til Møns klint er Keldby Camping en oplagt plads for at besøge Møn, og husk at der er rigtigt mange muligheder for gode cykeloplevelser på Møn.

Hytter med en lille terrasse

Vi har 10 mindre hytter.
De 4 af hytterne med 6 enkeltkøjer og et spisebord ml. køjerne. Terrassen har havemøbler. Disse hytter ligger på den første vej ved 3 af luksushytterne og standpladser. De er meget velegnede, hvis I er flere afsted sammen, hvor nogle af jer lejer luksushytter, nogle har campingvogn med og nogle lejer de alm. hytter.

De 6 af hytterne med 4 enkeltkøjer, en 2prs. hems og et spisebord ml. køjerne. Terrassen har bord/bænke. Disse hytter ligger samlet under en stor rødbøg, lige ved siden af legepladsen – se billedet og under “billeder – grillfest”. Hytterne er meget velegnede til skoleklasser, hele familien eller vennerne, der gerne vil kunne sidde samlet og hygge sig mens børnene leger lige i nærheden.

Hytter 14 m2. med en lille veranda

Vi har 4 hytter på 14 m2 til 4/5 prs..  De har to dobbeltkøjer og en spisekrog. De har en lille veranda med havemøbler til 4 prs. – se billedet. De ligger inde på pladsen og kan nemt kombineres med vores 4 luksushytter og standpladser oppe på marken for enden af campingpladsen.

Alle hytterne, er udstyrede med dyner, puder, service, samt integreret tekøkken med kogeplader, køleskab, elkedel og kaffemaskine.

25 M/2 Hytter

De 7 fantastiske luksushytter med  badeværelse, køkken, fjersyn, stereo radio og meget mere. Hytterne har store terrasser og de 4 har en balkon med siddeplads. Alle luksushytter udlejes inklusiv 5 personer.  Luksushytterne udlejes året rundt .

Sengetøj kan lejes til alle hytterne. Ønsker I en babyrejseseng kan vi også klare det.

I er meget velkomne til at medbringe jeres hund i alle hytter.

Aktiviteter

Vi har beachvolley, fodboldbane, udendørs bordtennis, gigantskak og kongespil. henvend dig i kiosken.

Legeplads

Børnene har masser af muligheder på den store legeplads og på trampolinerne.

Butik og friskt morgenbrød

Vi har en reception og en butik hvor du kan købe is, slik, souvenirs og ligeledes har vi også et lille udvalg af dagligdagsvarer, samt altid frisk morgenbrød.
Husk bestilling af morgenbrød senest dagen før.