Kære Fastliggere – kære potentielle fastliggere

I 2020 har vi en lille prisstigning, men også gratis bad..

Rigtig hjertelig velkommen til alle nye fastliggere.

Vi har en utrolig hyggelig plads, hvor glade mennesker i alle aldre kan føle sig fuldkommen trygge og rigtig godt tilpas. Specielt børnene har et eldorado, hvor de altid kan finde vej tilbage til mor & far.
Du kan benytte dig af en sanitetsafdeling med handicap & familiebaderum, børnebadeværelse,  fælleskøkken – alle med gulvvarme.
Du kan benytte dig af opholdsstuer med fjernsyn, fordboldspil, spiseborde & sofagrupper. Her er mulighed for at leje lokalerne til private sammenkomster og her er det tilladt for børn at afholde sodavandsfester under forældreopsyn.

På pladsen er der masser af læ og hyggelig beplantning, samtidig med at der er masser af luft og lys.
I er altid velkomne til at plukke kirsebær og æbler, og for dem der ikke har noget imod et par smårifter, er der hindbær- og brombærkrat.

der er skiftet flere moduler ud på legepladsen. Dine børn eller børnebørn kan lege ved en svævebane, gynger og et stort lege/klatremodul.

Vi mener det er vigtigt at sortere affald. Vi har container til glas, container til papir/pap/pizzabakker og container til husholdningsaffald.
Alle former for STORE papkasser og flamingo fra køleskabe mv., rester af gulvtæpper, samt lignende affald, er IKKE husholdningsaffald. Det skal aflevere på Genbrugspladsen. Vi udleverer adressen og åbningstider.

Hvis du vil “indhegne” din plads så kontakt først lejrchefen så vi i fællesskab får skabt en hyggelig plads både for dig og andre fastliggere samt ikke mindst andre gæster.
Det er IKKE tilladt at opsætte havenisser, møller, hegn og andet hårdt materiel. Du skal selv holde din matrikel – slå græs, klippe hæk og holde pladsen ren. Hækken må ikke på nogen måde klippes ned uden at det er aftalt med lejrchefen.
Hvis du er i tvivl om noget, så kontakt receptionen.

Vi har rigtig mange søde, sjove dejlige familier med eller uden børn på pladsen.
Vi glæder os til at vise dig  og din familie rundt og byde jer velkommen på vores plads.

Kontakt lejrchefen hvis du kunne tænke dig en plads samt for yderligere information.

Sæsonpriser 2021

Kontakt Lejrchefen hvis du ønsker en god pris.

Forårssæson 29.2.2020 - 21.6.2020
Sommersæson 21.6.2020 - 16.8.2020
Efterårssæson 16.8.2020 - 31.10.2020
Forårs, sommer, og efterårssæson 28.2.2020 - 31.10.2020
Vintersæson 1.11.2020 - 28.2.2021
Helårssæson 1.3.2020 - 28.2.2021
Eltilslutning gebyrGratis
Strøm pr. KWh. Kun fastligger3,75 Kr.
Leje af El måler pr sæson kun fastligger200,00 Kr.
Internet WIFIGratis